Híreink

HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK

2019. 05. 25-én rendeztük meg az évi horgászversenyünket családi nappal egybekötve. Reggel fél hétkor kezdődött a számhúzás szerencsénkre esőmentes időben. Csak, úgy mint 2018-ban most is négy kategóriában versenyezhettek a horgászok összesen 49 fő. A nőknél I. helyezett lett Bagdi Tünde 21,1 kg, II. helyezett Török Lászlóné 14,56 kg, III. helyezett Farkasné Varga Ildikó 6,3 kg hallal. A férfiaknál I. helyezett lett Andok Miklós 42,83 kg, II. helyezett Minegász Sándor 40,15 kg, III. helyezett Radóc Márton 33,49 kg. Ifi csoportban I. helyezett Huszti Péter 25,28 kg, II. helyezett Kelemen Erika 7,76 kg, III. helyezett Beke Antal 0,415 kg hallal. Gyermekeknél I. helyezett lett Markos Bence 20,33 kg, II. helyezett Tóth Balázs 4,97 kg, III. helyezett Huszti Barbra 2,12 kg hallal. A verseny alatt összesen 500,62 kg halat fogtak ki a versenyzők. 

 

Tisztelt Tagtársak! A galéria ez évi  híreiben látható a Kadarcsi tó területére kihelyezett három darab (+egy kihelyezése folyamatban van) vízforgató berendezés. Ezek a készülékek meggátolják még -20 C fok esetén is a tó teljes befagyását. Nyári kánikulában pedig biztosítják a megfelelő oxigén utánpótlást. Kérjük, ha meghibásodást észlelnek azt jelezzék az őrszolgálatnak. A készülékek szakaszos üzemre vannak beállítva.

Tisztelt tagtársak! Kérjük, hogy az adó 1%-ék felajánlását a Kadarcsi Sport-Horgász Egyesület 19126786-1-09 sz. adószámára tegyétek.

 

2018. 05. 19-én rendeztük meg az évi horgászversenyünket családi nappal egybekötve. Reggel fél hétkor kiváló időjárás mellett kezdődött a számhúzással. Csak, úgy mint 2017-ben most is négy kategóriában versenyezhettek a horgászok. Férfi, női, ifjúsági és gyermek kategóriában. A férfiaknál 26 fő, nőknél 4 fő, ifiknél 6 fő, míg a gyermekeknél 12 fő képviselte a teljes mezőnyt. A nőknél I. helyezett lett Török Lászlóné 7,9 kg, II. helyezett Buglyó Lászlóné 2,9 kg, III. helyezett Farkasné Varga Ildikó 2,1 kg hallal. A férfiaknál I. helyezett lett Kopjári István 24,1 kg, II. helyezett Varró Attila 23,57 kg, III. helyezett ifj. Makó Ferenc 16,64 kg. Ifi csoportban I. helyezett Tanyi Ádám 14,52 kg, II. helyezett Bereczki Csaba 3,04 kg, III. helyezett Sándor Csilla 1,76 kg hallal. Gyermekeknél I. helyezett lett Markos Bence 7,14 kg, II. helyezett Huszti Péter 5,36 kg, III. helyezett Varga Rebeka 4,3 kg hallal. A verseny alatt összesen 242,05 kg halat fogtak ki a versenyzők. 

2017. 05. 20-án szintén megrendeztük a családi nappal egybekötött horgászversenyünket. Ragyogó időben reggel fél hétkor megtörtént a versenykategóriák számhúzása, majd miután mindenki elfoglalta a horgászhelyét fél nyolckor megkezdődött a horgászverseny amely déli 12 óráig tartott. Az eddigiektől eltérően most külön indultak a felnőtt kategóriában a női versenyzők. Már az első percekben lehetett sejteni, hogy jó napnak nézünk elébe. A nyolc női versenyző összesen 56,66 kg halat fogott. A férfiak 37 fővel indultak és mintegy 290,6 kg halat fogtak, Az ifjósági és gyermek versenyzők összesen tizennégyen 25,04 kg halat fogtak. A teljes mezőny 372,23 kg halfogással zárta a napot.

A részletes eredmény a követzkező: Női első helyezett Buglyóné Kati 20,54 kg. Második helyezett Bagdi Tünde 13,39 kg. Harmadik helyezett Szabó Lili 8,12 kg.

Férfi felnőtt első helyezett Tanyi József 33,22 kg. Második helyezett Vince Attila 25,55 kg. Harmadik helyezett Iszák Attila 22,7 kg.

Ifjúsági versenyzőnk egyedül indult és Veres Dávid 2,94 kg halat tudott fogni

Gyermek versenyző összesen tizenhárom indult akik közül első lett Kerékgyártó Kincső 4,36 kg, második lett Szabó Gyula 3,88 kg, harmadik Kerékgyártó Márton 3,81 kg hallal.

Köszönjük a verseny résztvevőinek és lebonyolítóinak, valamint azoknak a tulajdonos társaknak akik a verseny idejére a szervezőket segítve a versenyzők rendelkezésére bocsájtották a  stégjüket. Gratulálunk a nyerteseknek.

 

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2016. június 04. verseny és családi nap eseményei sikeresen véget értek. A honlapunkra folyamatosan felkerülnek az esemény dokumentumai ahogy az számunkra elérhető lesz. Köszönjük azoknak akik a nap folyamán segítettek a lebonyolításban, hogy mindenki számára emlékezetes maradjon ez az esemény.

Eredmények: 1. helyezett felnőtt Minegász Sándor 17,87 kg

                       2. helyezet felnőtt Madarasi János 13,85 kg

                       3. helyezett felnőtt Kopjáriy István 12.95 kg

                       1. helyezett ifi Veres Dávid 10,8 kg

                       2. helyezett ifi Bereczky Csaba 10,3 kg

                       3. helyezett ifi Tanyi Ádám 9,85 kg

                       1. helyezett gyermek Kelemen Erika 12,55 kg

                       2. helyezett gyermek Kerékgyártó Kincső 7,5 kg

                       3. helyezett gyermek Kerékgyártó Márton 5,5 kg

Gratulálunk a győzteseknek.

 

ÚJ HÍREINK!

Mint azt láthattátok a tó végén elkészült két pihenőpont sörpaddal és hozzá egy wc, amely hosszú idő után a tó végi horgászatot kulturáltabbá és kellemesebbé teszi. Elsősorban a napi és időszakos horgászok veszik igénybe. Ennek hatására is jelentős fejlődés mutatkozik az időszakos horgászjegyek forgalmának növekedésében. Ehhez járul még az ez évben felújított illetve újonnan épített négy egyesületi stég, amely a kultúrált horgászatot biztosítja vendégeink számára.

Tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy a 2016-os évtől a visszavonásig minden évben az éves horgászjegy mellé egy a Kadarcsi tóra érvényes külön fogási napló kerül kibocsájtásra amelyet kérjük párhuzamosan vezetni az állami jegy fogási naplójával. Ez a napló egyszerűsített, csak a Kadarcsi tóból kifogott halak beírására vonatkozik. Kérünk mindenkit, hogy vezesse mert csak így van módunk a saját telepítésünk és fogásunk nyomonkövetésére.


Értesítettük tagtársainkat, hogy a 2016.-os horgászszezonban változtak az éves horgászjegyek árak. Kérjük figyelemmel kísérni az új jegyárakat amely szintén megtalálható honlapunkon. Ugyancsak változott a ponty elvitelének alsó mérete 30 cm-ről 35 cm-re. valamint az amur elvihető 50 cm főlőtt felső súlyhatár nékül a békés nemes hal kategóriában.

Kérjük, hogy a befizetési  csekkeket olvashatóan állítsátok ki, illetve tűntessétek fel a  telekszámokat. Ez azért fontos, hogy a könyvelőnk névre tudja a befizetéseket elszámolni,- az azonos nevűek befizetéseit meg tudjuk különböztetni. A befizetést banki átutalással is lehet teljesíteni. Számlaszám: 11600006-00000000-20953766  

Ismételten szeretnénk felhívni tagtásaink figyelmét -a viták elkerülésére- családtagi engedélyt a szabályzatunk alapján, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG egyenes ági fel illetve lemenő rokon válthat, ebben a kérdésben a közgyülés újra állásfoglalt és megerősítette ezt az előírást!


A Halászati Törvény és annak Végrehajtási Utasítása letölthető a SZABÁLYZATOK oldalon! Mivel alapvető változások következtek be, ajánljuk azok részletes megismerést. A jogszabály nem ismerete senkit nem ment fel a személyes felelősség alól!


Egyéb ügyekben a 06/70/ 948 2594 telefonszámon lehet kapcsolatba lépni.


Bejelentés alapján jutott tudomásunkra, hogy a csárda felőli közigazgatási határon lévő fás területet elboritja a szemét. Időközben ezt a munkát az egyesület közpénzből elvégeztette. Felhívjuk a tagtársak figyelmét, hogy aki így kívánja megkerülni a szemét szállítási szabályokat és erről tudomást szerzünk, az ellen a tagtársunk ellen, fegyelmi eljárást kezdeményezünk!


Mint azt a korábbi HÍRLEVÉL-ben közöltük rendeződött, hogy tagtársaink és külső személyek a személyi jövedelem adójának 1%-t az Egyesület számára felajánlhassák. Ehhez a NAV hozzájárulását is megszereztük! Kérjük tagtársainkat, hogy éljenek a lehetőséggel, ezzel is elősegítve a pénzügyi egyensúly fenntartását!

Az adó 1%-ék felajánlása gyors és egyszerű, azt a Kadarcsi Sport-Horgász Egyesület
19126786-1-09 sz. adószámára tegyétek.

A rendelkező nyilatkozatokat egy lezárt, adóazonosító jellel ellátott borítékban a bevallással együtt, postán vagy személyesen is el lehet juttatni az adóhatóságnak ( NAV-nak).

Vagy az itt letölthető EGYSZA jelű nyomtatványt töltsd ki és helyezd el egy boritékban. A borítékra írd rá saját adóazonosító jeledet, majd zárd le és írjd alá a ragasztáson átnyúlóan a borítékot. Postán vagy személyesen juttasd el az adóhatóság ügyfélszolgálati irodájához május 20-ig.

 
 
 

Elérhetőségeink

Lépjen kapcsolatba velünk.

Tel: +36-70-948-25-94

 

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.