2017. évi befizetések.

KORONAVÍRUS 19
FELHÍVJUK MINDEN KÜLSŐ HORGYÁSZ, ÉS EGYESÜLETI TAGJAINK FIGYELMÉT, HOGY FOKOZOTTAN TARTSÁK BE A VÉDŐFELSZERELÉSEKRE, VALAMINT AZ EGYMÁS KÖZTI KONTAKTUSRA VONATKOZÓ ÓVINTÉZKEDÉSEKET

A jegykiadás menete: a horgász az őrbódé előtti asztalra tegye le az állami jegyét, távolodjon el 1.5 m-re. Az őr felírja az adatokat egy papírra, az őrházban kitölti a napijegyet és a ház előtti asztalra teszi le, - a horgász az asztalról veheti el. Az örökös használati joggal rendelkező tagoknak a horgászigazolványt további intézkedésig nem kell átadni az őrszolgálatnak ezzel is kerülve a tárgyi kontaktust a személyek között.

Az adó 1%-ék felajánlását a Kadarcsi Sport-Horgász Egyesület
19126786-1-09 sz. adószámára tegyétek

(VEZETŐSÉG)

Magyarország egyik legszebb helyén a Hortobágyi Nemzeti Park szélén helyezkedik el a Kadarcsi horgásztó. Megközelíthető a 33 főúton a Kadarcsi csárdánál. 1992. évtől a Kadarcsi Sport-Horgász Egyesület magántulajdonában van.
Területe 37,4 hektár, melyből 26 hektár vízfelület, 8 hektár nádas. Mesterséges tó átlag vízmélység 1,6 méter. A víz pótlása a Tisza folyóból a Keleti főcsatornán keresztül történik. A kiváló vízminőséget mutatja, hogy tavunkban megjelent az édesvízi medúza. Intenzív haltelepítésnek köszönhetően, garantált horgász élményben részesíti a kezdő, és gyakorlott horgászokat.
Fogható halak: ponty, amur, harcsa, csuka, fogassüllő, balin, keszeg, kárász, busa. Etetni csak vízben oldódó, egészségre és környezetre nem káros anyagokkal lehet.
A tóra érvényes jegyet az őr és portaszolgálatánál lehet váltani a nap 24 órájában.
A tó melletti Kadarcsi csárda büfé szolgáltatással áll a horgászok rendelkezésére.

 

2018. évi Kadarcsi Sport-Horgász Egyesület TERÜLETI engedélyt akik a kijelölt időpontokban nem váltották ki, szabályzatunk értelmében az egyesüelet elnökével egyeztetett időpontban pótdíj ellenében kiválthatják!

 

Fontos, hogy a területi engedély kiadásához mindenki hozza magával a következő okmányokat: személyigazolvány, 2018 évre szóló állami horgászjegy, befizetést igazoló bizonylatot, beléptető horgászigazolványt.

Részletfizetés esetén az első részlet határideje: 2018. 01. 31. (őrzés védés, karbantartás 41 500 Ft) a második részlet : 2018.02. 28. (területi engedély 40 000 Ft) A két tétel befizetési határideje egymással nem cserélhető fel!

Kérjük tagtársainkat, hogy az állami jegyet mindenki a kiváltási helyén adja le (pódíjmentes határidő 02. 28.) mivel a 2018. évbe sem redelkezünk állami jegy forgalmazási joggal.

Belső egyesületi fogási naplónak a leadási iedeje: 2018. január 31. Leadás helyszíne: kadarcsi horgásztónál a portaszolgálatnak (2017. éves jegykiadáskor ismertettük. Új 2018 . évi területi horgászjegyet csak a 2017. évi belső fogási napló leadása esetén van móduk kiadni.)

Felhívjuk tisztelt tagtársaink figyelmét, hogy a befizetéseket csak a kipostázott csekken, banki átutaláson tudjuk elfogadni.        A helyszínen készpénzes befizetés nem lehetséges.
 

A BEFIZETÉSI BIZONYLATON  A TELEKSZÁMOT KÉRJÜK FELTÜNTENI!

 

 
 
 

Elérhetőségeink

Lépjen kapcsolatba velünk.

Tel: +36-70-948-25-94

 

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.